Gott kaffe

gott kaffe

Gott kaffe på jobbet höjer trivseln

Det kaffe som vi erbjuder till arbetsplatser runt om i Skåne är menat att vara sådant kaffe som man längtar efter på väg in till jobbet; kaffe som man njuter av att känna doften av och som får det att vattnas i munnen på en på väg till kafferasten. När man har semester så ska man längta till jobbet bara för att få tillgång till det fantastiska kaffe som erbjuds där. Att ha gott kaffe på jobbet höjer trivselfaktorn och att ha fantastiskt kaffe på jobbet kan vara avgörande för arbetsmotivationen.

Vi på Jede arbetar hela tiden med både produkter och tjänster. Vill man erbjuda något så smalt som kaffe på jobbet så måste man ha en produkt som kunderna inser att de inte kan vara utan. Smakupplevelsen är givetvis den viktigaste biten när det gäller kaffe, därför ger vi smakgaranti. Om du inte är helt nöjd med smaken på det kaffe vi levererar så sätter vi våra smakexperter i arbete för att plocka fram precis det kaffe du ska älska.

Stränga kontroller

För att se till att våra produkter alltid håller det mått vi kräver så genomför vi regelbundna kvalitets- och smakkontroller. Vi ser till att alla kaffemaskiner hålls rena och uppdaterade och vi mäter kalkhalten för att den alltid ska befinna sig på optimal nivå.

Våra smakexperter får i uppdrag att kalibrera alla kaffemaskiner för att de ska stämma enligt de önskemål som våra kunder anger.

Vill du lära dig med om kaffe så erbjuder vi också kaffeutbildningar och –provningar.

Välkommen!

Gott kaffe på jobbet gör under för både motivation, energi och kreativitet. Jede levererar gott kaffe till arbetsplatser runt om i Skåne.

Våra automater

Vinnare av Coffee Professionals Cup


© 2023 Kaffepåjobbetskåne.se. Alla rättigheter förbehållna.