Om oss

Om oss

Gott kaffe till alla - alltid

Alla drivs av något och det är viktigt att omfamna de intressen som redan finns inom en – och bygga vidare på dem. För oss på Jede finns två stora intressen förenade – kaffe och en önskan om att göra svenska arbetsplatser mer trivsamma. Kaffet är förstås det centrala i vår verksamhet och att erbjuda kvalitetskaffe på jobbet känns som en given kombination.

Det ska vara lätt

Hela poängen med vår verksamhet är att arbetsplatser ska få tillgång till gott kaffe utan att göra sig något besvär. Vi tar ansvar för allt! Vi lämnar smakgaranti så att du som kund hos oss alltid ska vara nöjd, och vi tar fullt ansvar för alla maskiner. Vi ansvarar också för att det alltid ska finnas färskt kaffe på din arbetsplats, det tar aldrig slut.

Vi hjälper dig att hitta rätt smak

Allas smakupplevelser är olika och vi hjälper dig hitta de smaker du älskar. Du får provsmaka olika kaffesorter och bryggtekniker ända tills du hittar det som passar dig. För oss handlar allt om att du ska få tillgång till ditt älsklingskaffe på jobbet.

Rättvisa och miljö

Som ett modernt företag tar vi självklart ansvar för miljön, vårt miljötänk genomsyrar hela verksamheten. Vi ser också till att i den mån det går alltid välja Rättvisemärkta produkter. Ju fler företag som står upp för en rättvis värld och en hållbar framtid, desto närmre dessa mål kommer vi. Vill du veta mer om hur vi arbetar för miljö och rättvisa arbetsförhållanden i alla led så är det bara att kontakta oss.

Välkommen!

Gott kaffe på jobbet gör under för både motivation, energi och kreativitet. Jede levererar gott kaffe till arbetsplatser runt om i Skåne.

Våra automater

Vinnare av Coffee Professionals Cup


© 2023 Kaffepåjobbetskåne.se. Alla rättigheter förbehållna.